اجاره جرثقیل مخصوص نصب سازه نگهبان
اجاره جرثقیل نصب سازه نگهبان :جرثقیل های کفی دار دارای انواع مختلفی می باشند مانند ۳ تن ۵ تن ۱۰ تن و ۱۵ تن ولی قویترین جرثقیل کفی دار و پرکاربردترین جرثقیل های کفی دار جرثقیل ۱۵ تن می باشد این جرثقیل ها که برای بار زدن انواع اجسام تا سقف ۲۰ تن استفاده می شودند به این صورت کار میکنند که وسیله مورد نظر مانند انواع دستگاها ، کانتینر ، سازه نگهبان و تمامی وسایل صنعتی و غیر صنعتی را بر روی کفی خود بار زده و جابه جا می نمایند.
جرثقیل های ۱۵ تن کفی دار به دلیل دارا بودن مساحت کفی بزرگ می تواند هر وسیله ای به ابعاد ۲٫۵۰در ۶ متر را حمل نماید.
بهترین خصوصیات این نوع جرثقیل ها این است که اگر وسیله ی سنگین که نیاز به جا به جا دارد و وزن آن در حدود ۱۵ تن می باشد با استفاده ازاین جرثقیل ها به راحتی جا به جا می شوند.
مشخصات جزعی اجاره جرثقیل نصب سازه نگهبان
طول بوم این نوع از جرثقیل ها انواع مختلفی دارد که در ادامه توضیح میدیم و همچنین دارای وینچ وسیم بکسل و بدون وینچ می باشد و با توجه به نصب شدن بر روی کامیون دسترسی و نوع بوم آن با گردش ۳۶۰ در جه می باشد.
زاویه بلند کردن اجسام برای بوم این نوع جرثقیل از ۵ درجه تا ۷۵ درجه می باشد.
جک این جرثقیل از نوع هیدرولیک می باشد تا بتواند هنگام بلند کردن اجسام ایمنی لازم جهت بهبود کار صورت پذیرد.
این نوع جرثقیل می تواند وسیله را برداشته بر روی کفی خود قرار داده مسیری را طی کرده و دوباره وسیله در محل مورد نظر بار گذاری کند.
وزن متداول این نوع جرثقیل بدون کامیونت در حدود ۷ تن و با کامیون ۱۸ تن می باشد و در ادامه توضیحات کامل جرثقیل ۱۵ تن را شرح میدهیم پس باجرثقیل یوسفی همراه باشید.اجاره جرثقیل نصب سازه نگهبان
استفاده کاربردی از جرثقیل ۱۵ تن
این جرثقیل کاربرد دیگری هم دارد در قسمت هایی که نیاز به جابه جا کردن بارهای بیشتر از ۱۵ تن باشد از این جرثقیل ها استفاده می کنند خصوصیات این جرثقیل به دلیل دارا بودن بوم متفاوت معمولا در همه جا استفاده می شود.
همچنین برای حمل بار از نوع کفی دار این جرثقیل برای بارهایی که سنگین تر از ۱۵ تن باشند نیز استفاده می شود. این جرثقیل از انواع مختلفی بسته به نوع بوم و قدرت تحمل و اندازه بوم تقسیم بندی می شود.
گود برداری و سازه های نگهبان
در بسیاری از پروژه های ساختمانی لازم است که زمین به صورتی خاکبرداری شود که جداره های آن قائم یا نزدیک به قائم باشد. این کار ممکن است به منظور احداث زیر زمین ، کانال ، منبع آب و .. صورت گیرد. فشار جانبی وارد بر این جداره ها ناشی از رانش خاک بر اثر وزن خود آن ، و نیز سر بار های (surcharge) احتمالی روی خاک کنار گود می باشد. این سربارها می توانند شامل خاک بالاتر از تراز افقی لبه ی گود ، ساختمان مجاور ، بارهای ناشی از بهره برداری از معابر مجاور و … باشند. به منظور جلوگیری از ریزش ترانشه و تبعات منفی احتمالی ناشی از این خاکبرداری ، سازه های موقتی را برای مهار ترانشه اجرا می کنند که به آن سازه های نگهبان (retaining structures;support systems) می گویند.
اجرای سازه نگهبان
فهرست :
- سازه نگهبان
- سازه نگهبان خرپایی
سازه نگهبان
گودبرداری:
گودبرداری به هرگونه حفاری و خاکبرداری در تراز پایین تر از سطح زمین یا در تراز پایین تر از زیر پی ساختمان مجاور اطلاق می گردد.
صاحب کار :
صاحب کار شخص حقیقی یا حقوقی مالک یا قائم مقام قانونی مالک کارگاه ساختمانی است که انجام عملیات گودبرداری را طبق قرارداد کتبی به سازنده واگذار می نماید .در صورتی که صاحب کار دارای پروانه اشتغال بکار اجرای ساختمان باشد، می تواند خود بعنوان سازنده فعالیت نماید.
سازنده:
سازنده(مجری) شخص حقیقی یا حقوقی دارای پروانه اشتغال بکار اجرای ساختمان از وزارت راه و شهر سازی است که بعنوان پیمانکار کل، اجرای عملیات ساختمانی را بعهده دارد.
طراح:
طراح یا محاسب سازه ساختمان شخص حقیقی شاغل به کار در دفتر مهندسی یا شخص حقوقی طراحی ساختمان است که بر اساس پروانه اشتغال بکار مهندسی معتبر در زمینه طراحی در رشته عمران از وزارت راه و شهر سازی، انجام طراحی و محاسبات را در حدود صلاحیت و ظرفیت مندرج در پروانه اشتغال به کار مهندسی بر عهده دارد.
ناظر:
ناظر شخص حقیقی یا حقوقی دارای پروانه اشتغال بکار معتبر در زمینه نظارت از وزارت راه و شهر سازی است که در حدود صلاحیت و ظرفیت مندرج در پروانه اشتغال به کار اجرای صحیح عملیات ساختمانی نظارت می کند.
بازرس:
بازرس شخص حقیقی یا حقوقی دارای پروانه اشتغال بکار معتبر در زمینه نظارت از وزارت راه و شهر سازی است که به نمایندگی از سازمان نظام مهندسی مسئولیت ممیزی و بازرسی کیفی و صحت سنجی حسن خدمات مهندسی را برعهده دارد.